May 17, 2011

Teacher's Day

Wello loo :) Okay malam Isnin tidur lambat sebab fike lah adam nak pegy PLKN, ye sedih donggg. Diorg cakap aku fall in love with Adam, but I don't think so. Sbb aku rase dia kawan yg terbaik & tak lebih dari seorang kawan. Gyeahhhhh, okay semalam teacher's day kan? Aku bangun lambat. 06.40 am. Siap2 pukul 7am baru gerak gy bustop. Smpai sch 7.30am mcm tu. Then dgr taklimat sume, tgk acara yg diadakan untuk guru. Perrr best gilaaaaaaaaaaaaaa :D
Guru-II SMK Datin Onn Jaafar mmg hebat! Muahhh

Acaranya balik buah kelapa dekat botol, mcm main Bowling tu, then masukan air dalam botol gune sponge, sepak bola tutup mata and last balik belon ade isi air, mase baling kena pusing belakang, then 2 org kena tangkap guna kainn. Time rehat gy makan then gy bagi cikgu hadiah. Aku bg cikgu Salbiah & cikgu Salmiah! Great teachers :)
Then time masuk dewan Adham bg text, aku tgh ketawa2 ni siap blur then nangis. Auchhh malu doe! :'(
HAHA, then budak2 buat perfomance. :)

video
Ni cikgu buntal akuu, aku suka dia since masuk Form 3. COMELLLL :)
Aku tatahu pulak ramai yg suka dia. HAHA. :)

 COMELNYAAA :)
Muhammad :D
Okay, cikgu2 sume karokay! Mmg best laaaaaaaaaaaaaaa. Then petang tu online Wall-To-Wall dgn Alep Farhan, dia ajak kuar, then gy tasik Y. Balik sume, Adham text dia kata, dia dapat balikk. Tatahu apa reason dia dapat balikkk, memang suka lahkannn. :D Aku tanya dia serious or joking, dia kata serious lah. Tapi kejap2 dia tk reply text aku. Eeee benci la mcm ni :( Pastu touching dgn diaaaaa, then until now, satu text dari dia takde, diaa main2 ke serious? Haihhhh, Tunggu dan lihat je lar -_________-

HAPPY TEACHER'S DAY TO :
Tadika Agama Islam Kg. Istana
Sek. Agama Kg Istana
Sek. Keb. Bukit Soga
SMK Datin Onn Jaafar! :)


Thanks for readingg, Miera :)

No comments:

Post a Comment